Etki Genç Odası Hakkımızda

Hakkımızda

Etki Genç Odası; 30 yıllık sektör tercübesine sahip sektörünün öncü firmaları arasında kısa zamanda kendine yer edinmiş köklü bir firmadır. Gençlerimizin mobilya ihtiyaçlarına cevap vermek amacıyla kurulan Etki Genç Odası, kuruluşubdab günümüze binlerce müşteriye hizmet vererek gençlerimizin odalarını moda ve şıklıkla buluşturmuştur.

Genç odalarını yaşamın tüm renkleri ile buluştururken Etki Mobilya imzalı koleksiyonlarımızı yaparken enerjik ekibimiz, ilham veren iç mimarlarımız ve güçlü teknolojimizle en iyi deneyimi sunmak için çalışıyoruz.

Ürettiğimiz her genç odası ürününde aynı kaliteyi ve sağlamlığı korurken ne trend tasarımlardan ne de uygun fiyat politikamızdan ödün vermiyoruz. Ürettiğimiz her koleksiyonun tüm gençlerimizin ihtiyaçlarına yönelik olmasına özen göstererek kendimizi ve ürünlerinizi her zaman yeniliklere adepte etmeye devam ediyoruz.

Etki genç odası misyonumuz
Misyonumuz

Etki Genç Odası; Gençlerin mobilya ihtiyaçlarına cevap vermek amacıyla kurulmuştur. Misyonumuz, araştırma - geliştirme faaliyetlerimizle tüketicilerimizin farklı yaşam biçimlerine ve kullanım alışkanlıklarına uygun, dünya standartlarında, insan ve çevre dostu ürünler oluşturmak ve üretmektir

Etki Genç Odası Vizyonumuz
Vizyonumuz

Yenilik ve teknolojik gelişmeleri takip ederek ürün kalitesinde çıtayı sürekli yükseltmek, bir dünya markası olma yolunda emin adımlarla ilerlemek.

Rakamlarla Etki

Bizleri tercih ettiğiniz için siz değerli müşterilerimize teşekkürü borç biliriz.

Yıllık Tecrübe
%100
Müşteri Memnuniyeti
Koleksiyon
Müşteri
Bizimle İletişime Geçin

Koleksiyonlarımız hakkında daha detaylı bilgi almak için bizimle iletişime geçebilirsiniz.